Hirdetés

Zárt ajtók mögött levetítették a Peacemaker sorozat első trailerét, íme a leírása

|

Nekünk valószínűleg a DC FanDome-ig kell várnunk rá, hogy láthassuk.

Hirdetés

Bár az HBO Max legújabb videójában a Peacemaker széria is megmutatta magát, valójában pár másodpercen és néhány képen kívül nem sok mindent láthattunk még a The Suicide Squad spin-off sorozatából.

A James Gunn rendezésében és írásában, valamint John Cena főszereplésével készült show várhatóan bemutatja majd, hogyan lett a karakterből az, akit az Öngyilkos Osztag tagjaként megismertünk, azaz a békéért bármilyen árat megfizető gyilkológép. 

Hirdetés

Bár a publikumnak még várnia kell az első előzetesre, a The Hollywood Reporter jelentése szerint a televíziós kritikusok szövetségének (Television Critics Association - TCA) sajtókörútján már levetítették azt az újságíróknak, és a résztvevők állítólag a következőket láthatták: Christopher Smith (vagyis Peacemaker) kórházba került a The Suicide Squad eseményei után, és elmondja a személyzetnek, hogy kicsoda és hogy börtönben kellene lennie szuperhősös sz*rságok miatt. Azok azonban kinevetik, mondván nincs is ilyen nevű szuperhős.

Pár pillanatra láthatjuk Robert Patrickot rosszalló apaként, valamint Christopher gondozóját, Emilia Harcourtot (Jennifer Holland) is, akivel a következő dialógus zajlik le: "Csak mert jóképű vagy, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy seggfej." - mondja Harcourt, mire Peacemaker: "Jóképűnek tartasz?"

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A sorozat januárban érkezhet meg az HBO Maxra (ami meg csak valamikor jövőre jön Magyarországra), az októberi DC FanDome alatt pedig várhatóan mi is láthatjuk majd a trailert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)