Hirdetés

Zoë Kravitz tisztázta, hogy a The Batman Macskanője a hölgyekhez is vonzódik-e

|

A rendező, Matt Reeves pedig arról beszélt, mely Batman képregények voltak rá a legnagyobb hatással.

Hirdetés

Az alábbiakban minimális spoilerek következnek a csütörtökön mozikba kerülő új Batman filmmel kapcsolatban. Amennyiben ez esetleg zavar benneteket, semmiképp sem folytassátok az olvasást. Nem lesz hatalmas csavarokról szó, de azért mindenképpen figyelmeztetni akartunk benneteket minderre. 

Matt Reeves Batman-filmjében felbukkan Selina Kyle, vagyis a Macskanő is, ezt már jó ideje tudjuk. Az antihőst/bűnözőt (adaptációja válogatja, épp mely jellemvonásai dominánsak a karakternek) alakító Zoë Kravitz pedig most egy interjú során tisztázott egy kérdést Selinával kapcsolatban.

Hirdetés

A filmben (és most következik az említett spoiler) Selina folyamatosan "baby"-nek hívja lakótársnőjét, Anikát. Sejteni lehetett, hogy több van a két hölgy között, mint szimpla barátság, de nyíltan ezt nem mondta ki a film. Megtette viszont most Kravitz, aki megerősítette, hogy a The Batman-féle Macskanő biszexuális. Ez a képregényolvasók számára nem lehet nagy meglepetés, hiszen a DC Comics hivatalos kánonja szerint is mindkét nemhez vonzódik a karakter. 

Míg Kravitz Macskanőről mesélt, a Batman rendezője, Matt Reeves arról árult el részleteket, hogy mely képregények szolgálta inspirációként a film elkészítése során. Reeves a Batman: Year One-t és a Batman: The Long Halloweent nevezte meg. Ezek Batman eredettörténetét, illetve korai éveit mesélik el újra, és mindkét történetnek fontos része maga Macskanő is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)