Hirdetés

Zoe Saldana szerint hatalmas veszteség lenne, ha nem térne vissza A galaxis őrzői

|

A Gamorát alakító színésznő végzett a Marvellel, de az őrzők nyugdíjba küldését nagy hibának tartaná.

Hirdetés

James Gunn a 2023-as A galaxis őrzői: 3. résszel lezárta életének azon szakaszát, amit Űrlordékkal töltött (legalábbis a jelenlegi álláspontja szerint), hogy immáron a DCU-nak szentelje minden figyelmét, és az eredeti őrzőket alakító színészek is mentek a maguk útjára. Dave Bautista már kijelentette, hogy Draxként nem fog visszatérni az MCU-ba, de más karaktert szívesen eljátszana.

A Gamorát megformáló Zoe Saldana sem csinált belőle titkot, hogy végzett a Marvellel (a színésznő naptárja amúgyis Avatar-filmekkel van tele, és formálódik a Star Trek 4 is), ugyanakkor az, hogy ő és mások távolmaradnak a franchise-tól nem kell, hogy annak végét is jelentse.

Hirdetés

Saldana a Discourse podcast vendégeként mondta el, hogy az első sorban ülve ünnepelné A galaxis őrzői visszatérését, és utalt arra, hogy jó ötlet lenne a Marvel részéről újracastingolni Gamorát: 

"Úgy gondolom, hogy én végeztem vele, de nem hiszem, hogy Gamora is végzett volna. Szerintem hatalmas veszteség lenne a Marvel számára, ha nem találná meg a módját, hogy visszahozza A galaxis őrzőit. Hiszen ez egy olyan szedett-vedett csapat, amelyet imádnak a rajongók, tudod? És az élére egy olyan tehetség került, mint James Gunn, akinek csodálatos, különleges írása adta meg a hangjukat, ami nagyszerű volt a műfaj számára is. Szóval én az elsők között lennék a sorban, amikor az őrzők visszatérését ünnepelnék."

A Marvel Studios egyelőre nem jelentett be semmilyen új projektet A galaxis őrzőivel kapcsolatban, de nem jellemző az MCU-ra, hogy újracastingol karaktereket, csak ritkán esik meg (mint James Rhodes, Bruce Banner, Thaddeus Ross vagy Fandral esetében, de így fog járni Kang is).

Ha nem láttátok a filmet, akkor ne olvassatok tovább, mert spoiler jön

Szóval, A galaxis őrzői: 3. rész végén összeállt egy új csapat Mordály vezetésével, amelynek tagjai Groot, Kraglin, Cosmo, Adam Warlock és Phyla (akit az Evolúció Mesterétől mentettek meg Űrlordék a filmben). Ha más nem is, ők még visszatérhetnek a későbbi Marvel-projektek valamelyikében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)