Hirdetés

Zseniális The Mandalorian kisfilm született Legóból

|

A lenyűgöző alkotás eszünkbe juttatja, hogy milyen messze van még a széria harmadik évada.

Hirdetés

Egymagában sikerült elérnie a The Mandalorian sorozatnak azt, amit a Disney éra Star Wars mozifilmjének együtt sem: ismét vonzóvá, izgalmassá tette szemünkben a messzi-messzi galaxist. Éhezzük a témába vágó tartalmakat, és türelmetlenül várjuk nemcsak Mando kalandjainak folytatását, hanem az összes többi bejelentett Star Wars sorozatot és filmet.

Étvágyunkat átmenetileg csillapíthatják játékok - pláne, ha ingyenesen jutunk hozzájuk -, a High Republic korszakot feldolgozó könyvek és képregények, no meg persze rajongói alkotások, amennyiben olyan színvonalasak, mint a forrestfire101 YouTube-csatornán látható kisfilmek.

Hirdetés

A legújabb mű nemes egyszerűséggel a Lego Mandalorian címet viseli, ebből pedig egyenesen következik, hogy a megvalósításban Dánia leghíresebb exportcikke is oroszlánszerepet játszott. A szemmel láthatóan stop motion technikával készült szűk három és fél perc során Din Djarin jó nagy kalamajkába keveredik, a képernyőn megvalósuló akció pedig egészen frenetikus.

Érdemes még hozzátenni, hogy a vége felé felbukkanó karaktert az alkotó, Forrest Whaley pici lánya szinkronizálta. Aki pedig arra kíváncsi, hogy pontosan milyen eszközökkel és eljárással dolgozott Whaley, az tekintse meg a werkfilmet.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)