Hirdetés

Zseniálisan parodizálja a The Boys a Warner/HBO Max ámokfutását

|

Minden egy helyen, kicsit drágábban, ugyanattól a gonosz nagyvállalattól? Fizess elő a Vought++ platformra!

Hirdetés

Nem is tudjuk, a The Boys című sorozatot szeretjük-e jobban, vagy a köré szervezett zseniális gerillamarketinget. Most az utóbbiról lesz szó. A véres, botrányos "szuperhős"-széria fiktív nagyvállalata, a gonosz, embertelen Vought ugyanis saját Twitter-fiókkal is rendelkezik, mármint a mi valóságunkban is, nem csak a sorozatban.

Érdemes követni: miközben láthatóan komolyan veszik magukat (és persze saját termékeiket, beleértve a mindenféle mentális zavarokkal küzdő szuperhőseiket), valójában a mi világunkat parodizálja. Most például a Warner Bros. Discovery néven alakult óriáscéget, amely alá rengeteg sorozat, film és platform tartozik, és amely most érzéketlenül kaszál el mindent költségoptimalizálás címen.

Hirdetés

A Vought International legújabb tweetjében büszkén jelenti be új streaming szolgáltatását Vought++ néven, amely az összes létező korábbi platformját és szolgáltatását magába foglalja a "plusz-plusz" élvezetért, mindössze (a már meglévő tarifákhoz képest további) 30 dollárért havonta. Még egy kis szexizmus is belefér: "nézd újra a Dawn of Sevent a srácokkal, vagy a Property Flipperst a csajokkal, és még sok minden mást!".

A Dawn of Seven a Vought saját Igazság Ligája (azért a DC csapatát emeljük ki, mert a The Boys szuperhősei egyértelműen Superman, Aquaman, Wonder Woman és a többiek paródiái, bár a harmadik évadban a Marvel egyik csillaga, Amerika Kapitány is megkapta a magáét), a Property Flippers pedig egy népszerű házfelújítós műsor megfelelője akar lenni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A tweetben az a legcsodásabb, hogy minél tovább nézed, annál viccesebb, főleg, ha képben vagy, hogy mit művelt a Warner a HBO Maxszal, a Batgirllel, vagy akár az alig pár hét után elkaszált CNN+ platformmal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)