Hirdetés

Zsivány Egyes - már tudjuk, mikor kezdődik a jegyértékesítés

|

A magyar forgalmazó nemcsak a jegyértékesítés kezdetéről, hanem a premier pontos dátumáról is lerántotta a leplet, és bizony van minek örülni!

Hirdetés

Jó hír azoknak, akik már a körmüket rágva várják a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet december 15-i premierjét: a Forum Hungary bejelentette, hogy a film már 14-én este debütál a hazai mozikban, így a világon elsők közt nézhetjük meg, hogyan sikerült az első Star Wars spin-off.

Ha nem akartok lemaradni a legjobb jegyekről, akkor érdemes korán kelni hétfőn (28-án), ekkor kezdődik ugyanis a jegyértékesítés. Pontos időpontot egyelőre nem árultak el, de várhatóan már a reggeli órákban megnyílnak a helyszíni és online kasszák.

Az már biztos, hogy aki szeretné, eredei nyelven, felirattal is élvezheti a filmet, ráadásul a MOM Park mellett az Allee, az Aréna és a Corvin Mozi is kínálja ezt az élményt.

Ki lesz ott velünk a premieren?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)