Hirdetés

Zsivány Egyes - elképesztő mennyiségű felhasználatlan felvétel maradt

|

A legújabb Star Wars film forgatása közben annyi jelenetet vettek fel különböző módokon, hogy azokból egy teljesen másfajta Zsivány Egyest is össze lehetne vágni.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet végső változatán nem annyira érződik, hogy mennyi jelenetet forgattak le újra, viszont még az első előzetesbe is bekerült jó pár olyan snitt, amit nem láthattunk a végleges változatban, sőt, eredetileg még a befejezés is teljesen más lett volna.

Nemrég a film rosszfiúját, Orson Krennic igazgatót alakító Ben Mendelsohn beszélt arról, hogy egy-egy jelenetet akár négyszer is felvettek, mindegyiket más szempontok alapján forgatták le, máson volt a hangsúly. 

"Számos eshetőségre fel voltunk készülve, emiatt többféle szövegkönyvvel dolgoztunk. Így ha valamikor dönteni kellett, sokféleképp közelíthették meg a különböző dolgokat. És mivel láttam a fontosabb jeleneteket, tudom, hogy legalább négy teljesen más változatuk létezik."

A színész elmondása szerint akár 20-30 olyan jelenet is van, aminek van egy teljesen különböző változata. A rendező, Gareth Edwards úgy gondolja, a végeredmény jó lett, és csak ez számít.

Ti megnéznétek egy alternatív Zsivány Egyest a kihagyott jelenetekből összevágva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)