Hirdetés

Zsivány Egyes - befutott az első tévéreklám

|

A Star Wars spinoff hype-hajója még nem ugrott hiperűrsebességre, de remélhetőleg az első tévéreklám azt vetíti elő, hogy hamarosan még többet tudunk meg a Zsivány egyesről.

Hirdetés

Nem feltétlenül haragudnánk meg a Disneyre, ha legalább egy kicsit többet árulna el a Zsivány Egyesről, mint amit az első teaser trailerben láthattunk, de úgy tűnik, a készítők inkább Az ébredő Erőhöz hasonlóan lassan csepegtetik majd az újdonságokat. A terv első lépéseként a tengerentúli tévénézőket már el is kezdték bolondítani.

Sajnos az első tévéreklámban nem hogy többet mutattak volna Jyn Erso és a lázadók csapatának kalandjából, hanem még rövidebbre vágták meg az első kedvcsinálót. De ha olyan ütemben érkeznek majd a kedvcsináló anyagot, mint ahogy a hetedik részt promózták külföldön, hamarosan új snittekből próbálhatjuk meg kibogarászni, milyen is lesz a Halálcsillag terveinek megszerzése körül forgó film. Addig is íme az első reklám:

Ti várjátok már az első spinoff filmet, vagy már a Star Wars VIII premierjéig számoljátok a napokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)