Hirdetés

Zsivány Egyes - bemutatkozik egy újfajta birodalmi katona

|

A Scariff Trooperekről ugyan még sok mindent nem tudunk, de az már egészen biztos, hogy játékfigura formájában megszerezhetjük majd a Zsivány Egyesben látható csapatokat.

Hirdetés

A hivatalos Star Wars YouTube-csatorna egyik sorozatának főszereplői is a messzi-messzi galaxisból érkezett játékfigurák, ahogy szintén a filmbéli karakterek megvásárolható változatainak köszönhetjük, hogy megismerkedhetünk a Scariff Trooperekkel.

Az először Zsivány Egyesben látható katonák lettek ugyanis egy reklámfilm hősei, amiben a Wal-Mart reklámozza a Csillagok háborújához kapcsolódó temérdek játékot és más ajándéktárgyat, amit náluk lehet kapni. A Scariff Troopereket ábrázoló jelenet viszont olyan jól sikerült, hogy többen úgy gondolták, a film egy részletét látjuk, ami elég valószínűtlen, az alábbi képsorok minden bizonnyal külön a reklámhoz készültek.

A karakterek külseje viszont kétségtelenül a hivatalos állapotot tükrözi, így egy rövid ideig szemügyre vehetjük az újfajta katonákat, miközben egy kilőtt lépegető mögött próbálnak fedezéket keresni (illetve látjuk a róluk mintázott játékot is). A Zsivány Egyesből többet legközelebb november 4-én nézhetünk majd meg, ekkor érkezik ugyanis a következő trailer.

Nektek hogy tetszik a katonák dizájnja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)