Hirdetés

Zsivány Egyes - rengeteg infó és fotó kiszivárgott

|

Bár csak januárban jelenik meg a Zsivány Egyes hivatalos képes útmutatója, már most is napvilágra került néhány spoileres oldal, amik lelepleznek új karaktereket, neveket és járműveket.

Hirdetés

A következő Star Wars film Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet néven jelenik meg 2016. december 15-én Gareth Edwards (Godzilla, Monsters) rendezésében, az alábbiakban pedig az ehhez kapcsolódó, januárban megjelenő hivatalos képes útmutatóból olvashattok részleteket, nézhettek képeket, viszont már előre szólunk, hogy: spoilerveszély!

A "Rogue One: A Star Wars Story - Official Visual Story Guide" című könyv borítója így néz ki, ez talán még nem rejt olyan sok újdonságot: 

Az egyik oldalon kicsit bővebben is szemügyre vehetjük a főbb szereplőket, új információkat olvashatunk róluk, ráadásul új nevekkel is találkozhatunk: 

A leírások szerint tömören a következőket érdemes tudnunk a Zsivány Egyes karaktereiről:

- Jyn Erso (Felicity Jones) - magasan képzett katona és harcos
- Captain Cassian Andor (Diego Luna) - Lázadó tiszt
- Baze (Jiang Wen) - szabadúszó fejvadász
- K-250 (Alan Tudyk) - egy "igazságosztó droid", aki beállt a Lázadókhoz
- Bodhi (Riz Ahmed) - Lázadó katona
- Pao (ismeretlen) - ádáz harcos
- Chirrut (Donnie Yen) - spirituális harcos
- Bistan (ismeretlen) - ádáz harcos
- Director Krennic (Ben Mendelsohn) - a Birodalmi hadsereg vezetője

Az Alan Tudyk által játszott K-250-es harci droidnak külön oldalt szenteltek, amely a részletek szerint térfelet váltott, ugyanis a Birodalmiaktól átpárolt a Lázadókhoz: 

Az összeállításban többször is felbukkan Darth Vader, ezáltal megerősítést nyert az a sok-sok pletyka, ami a részvételéről szólt, de továbbra sem tudni, mekkora szerepe lesz: 

Az is kiderült, hogy az előzetesben látott fekete páncélos rohamosztagosok a Death Trooperek lesznek: 

A Zsivány Egyesben a visszatérők mellett szerepet kapnak majd új járművek is, mint például a TIE Striker és a Rebel Starfighter: 

A 160 oldalasra tervezett vizuális útmutató a tervek szerint 2017. január 24-én jelenhet meg külföldön, 24.99 dolláros (körülbelül 7000 forintos) árcédulával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)