Hirdetés

Zsivány Egyes - ilyen az összes trailer egyben

|

Semmi olyan nincs ebben a videóban, ami az eddigi trailerekben ne lett volna benne, de valahogy még így is zseniális lett a végeredmény.

Hirdetés

Alig néhány napja jelent meg a Zsivány Egyes második hivatalos trailere, amit jó alaposan át is vizsgáltunk, hogy egy kicsit többet tudjunk meg a hamarosan megjelenő filmről. Ennek örömére egy rajongó fogta az összes eddigi megjelent anyagot, és készített belőle egy szenzációs, mindent magába foglaló szupertrailert.

A Science Vs. Cinema nevű csatornán jelent meg a videó, ahol egyébként sok érdekes anyagot találhatunk arról, hogy mennyire tudományosan hihetőek a modern filmek, de emellett foglalkoznak kifejezetten filmes tartalmakkal is, illetve azzal, hogy előzetesek összevágásával próbálják meg kitalálni, miről is szól egy-egy film. A Zsivány Egyessel is ez történt, az eredményt pedig mindenképpen érdemes megnézni, ha egy hangulatbombára vágytok.

Nektek hogy tetszik? Várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)