Hirdetés

100 milliónál is több tanár van, csak éppen nem a valóságban

|

A Teacher Simulator sikere az egyszerűségében rejlik, és ügyesen mutatja be, hogy milyen jó is lehetne ez a szakma.

Hirdetés

Talán első hallásra nem hangzik túl érdekesnek egy tanár szimulátor, de a számok nem hazudnak, 100 millió ember szedte már le megjelenése óta. A tanári létet és munkát modellező játék elért sikeréről egyébként a brit Kwalee kiadó maga számolt be. Úgy tűnik, sokan szeretnék kipróbálni, milyen belebújni egy oktató bőrébe, kipróbálni magukat egy ilyen szerepkörben.

Az online játszható játék kezdeti koncepciója, amely szerint az ujjunkkal kell rajzolni és interakcióba lépni játék közben a gyerekekkel, olyan magával ragadó szimulációs élménnyé fejlődött, amely a játékosok számára biztosítja az autonómiát, hogy saját belátásuk szerint alakítsák ki oktatói szemléletüket, attitűdjüket. Lehetnek jók, figyelmesek, következetesek vagy akár szigorúak, korlátozók és durvák is.

Hirdetés

Az, hogy a megjelenését követő hónapban már 4 millióan voltak kíváncsiak a Teacher Simulatorra, előrevetítette a játék későbbi sikerét. A játék készítői termékük segítségével olyan társadalmilag fontos ügy mellett állnak ki már évek óta, mint a gyermekszegénységet felszámolni szándékozó, és az élelmezésüket támogató programot indító FareShare - az élelmiszerpazarlás felszámolását is megcélzó szervezet 2021 óta élvezi a Kwalee támogatását.

A Teacher Simulator ingyen letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből, de a játékon belüli vásárlásokkal te is támogathatod a jó ügyet, ha akarod.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)