Hirdetés

A Blizzard elhalasztja a Diablo Immortal megjelenését

|

Még csak véletlenül sem a most pörgő Blizzard-botrány áll a háttérben, igazából csak csiszolgatni kell picit a Diablo Immortalt.

Hirdetés

Eredetileg arról volt szó, hogy még idén megjelenik a bejelentésekor hatalmas felháborodást kiváltó, a 2018-as BlizzConon bemutatott, kizárólag mobiltelefonokra érkező Diablo Immortal, a Blizzard Entertainment viszont most bejelentette, hogy a mobilos APRG 2022 első felére csúszik át. Döntésüket természetesen meg is indokolták.

A Blizzard közleménye szerint a PvP-rendszert és az endgame tartalmakat érintő változtatások, illetve a kontrollertámogatás bevezetése indokolta azt, hogy csúsztatni kellett a tervezett megjelenést.

Hirdetés

Ezeket a változtatásokat a hivatalos közlemény szerint a zárt alfateszt visszajelzései alapján fogja eszközölni a cég - az alfateszt 2020 decemberében indult, az endgame alfa pedig idén áprilisban. Nem azért csúszik tehát váratlanul a Diablo Immortal, mert a cég reputációja történelmi mélyponton van, sorra vállnak meg a korábbi vezetőktől, valamint a játékosok és a munkavállalók is folyamatosan tiltakoznak. Erről szó sincs, mindössze annyi a helyzet, hogy kicsit csiszolgatni kell még a játékon, és igazán érthető, hogy senki sem gondolt 2021-ben a kontrolleres támogatásra egy mobil ARPG-nél, ezt is az utolsó utáni pillanatban kell sajnos lefejleszteni. 

Kemény hely ez a játékipar, de szerencsére a Blizzard mindent megtesz azért, hogy tökéletes játékokat szállítson nekünk. Kíváncsian várjuk, mi jön majd közbe a Diablo II: Resurrected szeptember 23-i megjelenése kapcsán, ha esetleg addig nem csillapodik a botrány, akarom mondani jön közbe egy utolsó kis technikai finomhangolás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)