Hirdetés

A Bűvös Rengeteg és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy itthon is sokak által ismert társasjáték digitális változata az e heti kiemeltünk.

Hirdetés

Csodálatos a társasjátékok világa, idén is rengeteg olyan újdonság érkezett (és érkezik az ünnepi szezonra készülve), amire nehéz nemet mondani - a héten jelent meg itthon a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, csak hogy egyet említsünk.

A Bűvös Rengeteg régebbi, sőt, kooperatív folytatása is jött már Ketten a Bűvös Rengetegben címmel, ami pároknak tökéletes. Ha digitálisan játszanátok, a The Fox in the Forestre vessetek egy pillantást, egyéb esetben ott a lista további része még több érdekességgel.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

The Fox in the Forest (iOS, Android) - 1790 Ft / 1490 Ft

Magyarul A Bűvös Rengeteg néven jelent meg a The Fox in the Forest társasjáték, amit már csak azért is érdemes beszerezni, mert gyönyörűek a lapjai. Az ütésvivős játék digitális változatát ugyancsak két fő játszhatja helyi vagy online többjátékos módban (sajnos gép ellen nem lehet gyakorolni), céljuk pedig, hogy pont elegendő lapot gyűjtsenek: ha túl mohók, az ugyanannyira rossz, mintha túl kevés alkalommal kerekednek felül ellenfelükön. Izgalmas, taktikázós, a páratlan lapok képességei pedig még változatosabbá teszik.

További mobiljáték megjelenések

Cricket League (iOS, Android) - ingyenes

Cubic Clash (iOS, Android) - ingyenes

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Forest Island: Relaxing Game (iOS, Android) - ingyenes

GRID Autosport Custom Edition (iOS, Android) - ingyenes

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)