Hirdetés

A Game of Thrones: Board Game és még 36 mobiljáték, amire érdemes figyelni!

|

Az Apple Arcade-be rögtön 30 játék érkezett, és örülhetünk a Trónok harca társasjáték digitális változatának is.

Hirdetés

Eddig is egészen erős volt az Apple Arcade, viszont most, hogy már nem csak vadonatúj, de régebbi játékok is bekerültek, az Apple még értékesebbé tette a szolgáltatást, és egy még jobb jövőt vetített előre. Az előfizetők hozzáférhetnek például a Threes!-hez, a Monument Valley-hez, a Fruit Ninja Classichoz, az NBA 2K21 Arcade Editionhöz és a The Room Two-hoz is, így már több mint 180 játékot pörgethetnek korlátlanul, fix havidíjért cserébe. A teljes lista megtalálható itt, úgy gondoltuk, mindenki jobban jár, ha nem soroljuk fel mindet egyesével, alábbi viszont mutatunk pár nem Apple Arcade-es, nem feltétlenül iOS-es címet is.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

A Game of Thrones: The Board Game (iOS, Android) - 3490 Ft / 2499 Ft

Az Asmodee Digital elhozta okostelefonokra és táblagépekre is a Trónok harca társasjáték digitális változatát, ami mind egyedül, mind többen játszva kiválóan működik. A hat nagy westerosi uralkodóház egyikét irányítva küzdhetünk a dicsőségért, akár valós időben, akár aszimmetrikus multiban küzdve másokkal.  Nem egyszerű, igényel néhány órányi tanulást, de nagyon izgalmas, és remek munkát végzett az adaptálással a fejlesztőcsapat.

További mobiljáték megjelenések

Anagraphs (iOS, Android) - ingyenes

End Matter (iOS, Android) - 1090 Ft / 699 Ft

Find My Way - A Maze Game (iOS, Android) - ingyenes

Heroic Expedition (iOS, Android) - ingyenes

NBA Ball Stars (iOS, Android) - ingyenes

Plant The World (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)