Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Ingyenesen debütált a Totally Reliable Delivery Service, megjelent Androidra a GRIS, és új változat érkezett a Carcassonne-ból.

Hirdetés

Megint nem volt unalmas a hét a mobiljátékok mindig izgalmas világában, így szerencsére most is tudunk ajánlani pár újdonságot, amivel kitölthetitek az időt a Diablo Immortal mindenki által verejtékezve várt érkezéséig. Ismét kiemeltünk párat a teljes listáról, amiket különösen lelkesen tudunk javasolni, de a második oldalon megtaláljátok a folytatást is, bátran lapozzatok át!

Hirdetés

Legjobb mobiljáték megjelenések

Bomb Chicken (iOS, Android) - 1790 Ft / 1999 Ft

A Nitrome csapata egyébként is ajándék a világnak, nekik köszönhetjük  például a Magic Touch: Wizard for Hire-t és a Leap Dayt is, amiket szintén teljes szívből ajánlunk. Most a PC-re, Switchre és PlayStation 4-re már elérhető Bomb Chicken jelent meg mobilokra, amiben egy bombákat rakó csirkével kell megszöknünk egy a latin-amerikai dzsungelben működő üzemből.

Carcassonne - Tiles & Tactics (iOS, Android) - 1790 Ft / 1099 Ft

A társasjátékok digitálissá varázsolásában gyakorlott Asmodee adta ki a Carcassonne legújabb mobilos adaptációját. A játékosok feladata, hogy várak és utak építésével, elfoglalásával a lehető legtöbb pontot szerezzék a kör végére. Hat kiegészítő is megvásárolható hozzá.

Door Kickers: Action Squad (iOS, Android) - 1090 Ft

A Door Kickers: Action Squad egy oldalnézetes akciójáték, melyben egy különleges egység tagjaival kell túszokat kimenekítenünk, rosszfiúkat szétlőnünk, bombákat hatástalanítanunk, és nyilván, ahogy a neve sugallja, ajtókat berúgnunk 84 pályán keresztül. Androidra később, várhatóan április 8-án lesz elérhető, de az előregisztráció már él.

GRIS (Android) - 1790 Ft

A gyönyörű, többszörös díjnyertes GRIS főszereplője egy fiatal lány, akinek egy fájdalmas élménnyel kell megküzdenie. Minél előrébb tart, annál több képességet szerez. Mondanivalója és látványvilága egyaránt megnyerő, és most már az androidosok is átélhetik a nem mindennapi élményt.

Totally Reliable Delivery Service (iOS, Android) - ingyenes

Az április elsején megjelent Totally Reliable Delivery Service-t megszerezhetjük április 8-áig ingyen az Epic Games Store-ból, az Xbox Game Pass előfizetői letölthetik Xbox One-ra, mobilokon pedig ugyancsak ingyenesen lehet belevágni. Ebben ruganyos testű egyedekkel kell csomagokat teljesítenünk: vagy épp halogatnunk a feladatot némi önfeledt szórakozásért cserébe.

A folytatáshoz lapozz a második oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)