Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Újabb PC-s és konzolos játékok látogatnak el mobilra a héten, de újdonság is akad bőven.

Hirdetés

Néha teljesen váratlan appok jelennek meg az App Store-ban és a Google Play-en; azt például valószínűleg nem sokan gondolták volna, hogy a díjnyertes, 2016-os Hue megjelenik mobilokra is, azt meg végképp nem, hogy egyszer lövegekkel felszerelt dínókkal lőhetjük egymást. Ez csak két élmény a heti újdonságok által kínáltak közül, görgessetek tovább, és ne felejtsetek el lapozni!

Hirdetés

Legjobb mobiljáték megjelenések

Dino Squad: Online Action (iOS, Android) - ingyenes

A Dino Squad egy többjátékos shooter, amiben jelentősen felturbózott dínókat irányítva lőhetjük szét egymást. Érdekes és egyedi az ötlet, egy próbát mindenképp megér.

Dirt Bike Unchained (iOS, Android) - ingyenes

A Red Bull játékában krosszmotorokkal szelhetjük a levegőt, valódi játékosok ellen küzdhetünk, és akár barátainkkal közösen is teljesíthetjük a küldetéseket.

Hue: A valley of colors (iOS) - ingyenes

Más platformokon már évek óta elérhető a Fiddlesticks logikai platformere, de most végre iOS-re is megérkezett. A Hue-ban egy szürke világba kell színt vinnünk, így kiállva a próbákat.

Rebel Cops (iOS) - 2490 Ft / 2599 Ft

A Rebel Cops (vagy ahogy a Play Áruházban szerepel, Rebellis rendőrök) a This is the Police spin-offja, körökre osztott menetek során kell helytállnunk különböző bevetéseken.

A folytatáshoz lapozz a második oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)