Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Spongyabob és barátai segítenek, hogy elüssük az időt.

Hirdetés

Spongyabob örök és elpusztíthatatlan, de szerencsére nem is akarja senki elpusztítani. Hamarosan jön a SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated, egy mókás platformer remastere, ami tökéletes lehet ahhoz, hogy szülők és gyerekek együtt töltsenek némi minőségi időt a videojátékokkal, de mobilos fronton is támad a Nickelodeon egy egészen más jellegű élménnyel. A kiemelt játékokat az első oldalon találjátok, a többi a második oldalon vár titeket.

Hirdetés

Legjobb mobiljáték megjelenések

KartRider Rush+ (iOS, Android) - ingyenes

A nagy sikerű KartRider Rush új változatában játszhatunk egyedül vagy barátokkal, sztorimódban vagy a ranglisták első helyének megszerzéséért. A versenyek mellett számos egyéb mód is vár minket, próbáljatok rá mindenképp!

SpongeBob: Krusty Cook-Off (iOS, Android) - ingyenes

Rákuram terjeszkedik, ezért egy új standot állít fel Spongyabob háza elé. A rajzfilmsorozatban látott kaják összeállításával kell kiszolgálnunk az érkező vendégeket, és ha elég jól csináljuk, új helyszínekre látogathatunk el, számos ismerőssel találkozhatunk, és saját éttermet is tervezhetünk.

Through the Darkest of Times (iOS, Android) - 2490 Ft / 2599 Ft

A HandyGames egyéb platformokon már bemutatkozó játéka végre mobilokra is eljutott. Ebben egy maréknyi ellenállót terelgethetünk, akik a maguk egyszerű módszereivel igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy Hitler hatalomra kerülése nem békét és boldogságot hoz majd Németország számára.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)