Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Végre egy izgalmas hét áll mögöttünk, több érdekes mobiljáték is érkezett, köztük a Slay the Spire-rel.

Hirdetés

Mindig jó érzés nem keseregni. Az elmúlt két hétben igen sovány volt a mobiljátékos felhozatal, most azonban három újdonságot is ki tudtunk emelni a listáról, hogy hosszabban meséljünk róluk, és ha úgy érzitek, nektek valók, mindenképp töltsétek őket. Amennyiben mégsem nyerték el a tetszéseteket, lapozzatok a második oldalra, hátha ott lesz, amit kerestek!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

My Talking Tom Friends (iOS, Android) - ingyenes

A szlovén Outfit7 sorozata még 2010-ben indult a Talking Tom Cat appal, mely annyit tudott, hogy az általunk mondott szöveget torzított hangon elismételte. Azóta közel harminc különböző alkalmazással és több websorozattal  bővítették a franchise-t, a legújabb játékban már hat macskaszerű lényt kell etetnünk, fürdetnünk, játszanunk velük, és fejleszteni készségeiket. Egyértelműen gyerekeknek (és az ő tevékenységeiket felügyelő szülőknek) szól, de őket lefoglalhatja egy időre.

Slay the Spire (iOS) - 3490 Ft

A tavalyi év egyik legnagyobb indie meglepetése és egyik legnépszerűbb független játéka lett a Slay the Spire, mely a gyűjtögetős kártyajátékok és a roguelike-ok legjobb elemeit keveri. Paklit építünk, harcolunk, örülünk, ha sikerrel járunk, szomorkodunk, ha nem.

Trivia Royale (iOS) - ingyenes

A QuizUp készítőitől érkező Trivia Royale-ban 1024 másik játékossal veszünk részt egy bajnokságban, és egyre nehezebb kérdéseket kell megválaszolnunk. Minél gyorsabban nyomunk rá a helyes megfejtésre, annál több pont jár, így akkor is lenyomhatjuk ellenfeleinket, ha mindketten tudjuk a választ. 32 játékosnál kieséses szakasz következik, a győztesek pedig a legjobbak exkluzív klubjába kerülhetnek. Androidra később fog megjelenni.

A folytatáshoz lapozz a második oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)