Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

A Netflix két sorozatához is érkezett mobiljáték, egy ritmusjáték pedig Aviciire emlékezik.

Hirdetés

Az elmúlt hét végre tényleg izgalmas volt a mobiljátékok világában, szép hosszú listát tudtunk nektek összeállítani mára. A kiemeltek között megtaláljátok az Aggretsukót, de a továbbiaknál ott a Narcos alapján készült idle-játék, és persze nem csak Netflix-kötődésű adaptációkból jutott nekünk mára. Kezdjünk is bele, és ne felejtsetek el lapozni!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Aggretsuko: The Short Timer Strikes Back (iOS, Android) - ingyenes

A Netflix animációs sorozatához kapcsolódó játékban irodákat kell terveznünk a főszereplő Retsuko szerepében, Match-3 feladványok megoldásával. Nem különösebben eredeti, de aki szerette a szériát, illetve kíváncsi a Japánban leadott, egyperces mini epizódokra, töltse le!

Beat Legend: AVICII (iOS, Android) - 1090 Ft

Az Atari kiadásában jelent meg a fiatalon elhunyt DJ, Avicii zenéire épülő ritmusjáték. 15 dalt játszhatunk le, miközben egy hajóval repkedünk a hangulatos pályákon. Ugyanazok készítették, akik a más platformokra elérhető Avicii Invectort.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)