Hirdetés

A Logitech is irányítani akarja az iPhone-t

|

Nemrég bemutatkozott az első hivatalos iOS gaming kontroller, most itt a második, ami sok tekintetben kényelmesebbnek tűnik.

Hirdetés

A Logitech Powercell egy az Apple által támogatott iOS kontrollerek sorában. Ha a telefonos játékokkal sosem volt gondod, viszont a tapizós irányítás elriasztott, akkor itt a megoldás. Mármint egy újabb megoldás, mert most végre vége annak a tévhitnek, hogy az érintőképernyő mindenre jó.

Vékony és könnyű a Powercell, ami jó pont azután, hogy láttuk a MOGA kicsit olcsó stílusát. Ráadásul ennek a kiegészítőnek az analóg gombjai érzékelik is a nyomás erősségét. Persze az iOS játékok még nem képesek arra, hogy kihasználják ezt a lehetőséget, de később ez változni fog, ahogy a játékkínálat is. Egyelőre csak kevés cím támogatja a Powercellhez hasonló kontrollereket, de például a LEGO Lord of the Rings igen, olyannyira, hogy az utasításoknál már nem azt írja ki, hogy „Tap”, hanem „A”.

Várhatóan több ilyen cím is lesz, mivel az Apple támogatja az eszközt, így remélhetőleg az átállás nem fog sokáig tartani. Ezzel már tökéletes kézikonzollá válhat mobilunk, már csak azért is, mert (ahogy neve is mutatja) a Powercell rendelkezik egy belső akkumulátorral, ami folyamatosan tölti a benne lévő készüléket. Ára 100 dollár (kb. 22.000 Ft) körül mozog majd a készülék decemberi megjelenéskor. Szerintetek érdemes lesz beruházni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)