Hirdetés

A Metal Gear Solid 3DS: Snake Eater hamarosan Európában

|

A Konami nosztalgikus Metal Gear Solid remake-je hamarosan az európai Nintendo 3DS tulajokat is megörvendezteti.

Hirdetés

A Metal Gear Solid sorozat gyerekcipő helyett már rég katonai bakancsban jár és a Metal Gear Solid HD Collection mellett eljött az ideje egy újabb remake-nek, ezúttal a Nintendo 3DS tulajokat boldogítva. A 2005-ös ikonikus Playstation cím hetedik évfordulója - 2012. március 4. - után landol az európai játékosoknál.

A hidegháború Szovjetuniójában játszódó darab történéseinek középpontjában Naked Snake áll, akinek egy fegyver tervező tudóst kell kiszabadítani és szabotálnia egy készülőben lévő szuperfegyver elkészülését. A Metal Gear Solid 3DS: Snake Eater március 8-án lopakodik be a boltok polcaira, érdemes lesz nyitott szemmel járni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)