Hirdetés

A Torchlight: Infinite megpróbálja elkerülni a Diablo: Immortal hibáit

|

A fejlesztő XD Inc kevesebb monetizációt, és barátságosabb F2P élményt ígért a játékosoknak.

Hirdetés

A Torchlight sorozat mindig is szerette úgy eladni magát, mint a "jobb Diablót". Az első rész gyakorlatilag egy minden szempontból továbbfejlesztett Diablo 1 volt, a Torchlight 2 pedig nagy hangsúlyt fektetett a világ felfedezésére és a társas élményére, szóval azokra az elemekre, melyekre a Diablo III is ráment.

A Torchlight 3 kapott hideget-meleget, de azt már nem is az eredeti fejlesztők rakták össze. Ez mondjuk nincs másképp a Torchlight: Infinite esetében sem, de a játék igyekszik megtartani a Blizzard fricskázásának szép hagyományát.

Hirdetés

A Torchlight: Infinite ugyanis egy, a Diablo Immortalhoz hasonló, PC-re és mobilokra érkező ARPG, ami kifejezetten azzal hirdeti magát, hogy barátságos free-to-play környezetet ígér. Az XD Inc ígérete szerint a felszerelések, a gyártási alapanyagok, a fejlesztések és statisztikai erősítések mind farmolható lootból származnak majd, így nem kell tartanunk a P2W elemektől. Nem lesznek sem stamina vagy cooldown mechanikák sem, melyek általában hátráltatják az ingyenesen játszó kalandozók fejlődését.

Mivel egy F2P mobiljátékról van szó így azért persze lesz monetizáció: pénzért vásárolhatunk majd season passt, valamilyen havi bérletet, és valuta csomagokat. Az aprónkat egyébként majd az aukciós házban is elverhetjük, ami már veszélyesebb terület, de ennek részleteit még nem ismerjük.

A zárt béta szeptember 5-én indult, megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)