Hirdetés

Megjelent a több animációs sorozatot is magába foglaló kártyajáték

|

A mostantól elérhető Animation Throwdown: The Quest for Cards című játékban a Family Guy, Futurama, Bob Burgerfalodája, Texas királyai és az Amerikai fater szereplői csapnak össze.

Hirdetés

A Fox sorozatait magába foglaló Animation Throwdown: The Quest for Cards névre keresztelt játék mostantól elérhető Andorid és iOS rendszerekre. A Heartstone-hoz és a Gwent-hez hasonló gyűjtögetős kártyajáték a műfaj és az animációs sorozatok rajongóinak igazi ínyencség lehet.

Peter Griffin, Fry, Bob, Stan ismerős nevek lehetnek az animációs sorozatok szerelmeseinek, de az előbb említett szereplők mellett mintegy 460 kártyát gyűjthetünk össze, amikből 300 különféle kombót hozhatunk ki. Egy kampány is érkezik a játékhoz, továbbá egy PvP mód is bekerült, ahol az ismertebb szereplők szemtől szemben is összemérhetik erejüket. Bár a Fox alá tartozik a The Simpsons sorozat is, feltehetőleg ők azért nem kerültek bele a most megjelenő Animation Throwdown-ba, mert ők már megkapták saját mobilos játékukat a The Simpsons: Tapped Out-ot.

Az Animation Throwdown: The Quest for Cards-t iOS-re ezen, Andorid-ra pedig ezen a linken érhetitek el ingyenesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)