Hirdetés

Ingyenessé váltak a legjobb iOS-es alkalmazások

|

Öt éves lett az App Store, így a platform néhány kiemelkedő appjét, köztük a 18 eurós Traktor DJ-t, most ingyen szerezhetitek be.

Hirdetés

A kezdő iOS felhasználóknak erősen ajánlott telepíteni valami alkalmazásfigyelő appet (például az Appshopper Socialt), hiszen az Apple alkalmazásboltjában, az iTunes App Store-ban minden nap gigantikus leárazások vannak, melyek keretében kiváló alkalmazásokat szerezhetünk be fagyipénzért, vagy akár teljesen ingyen.

Az alkalmazásbolt ma ünnepli megalakulásának ötödik évfordulóját, és ilyenkor mi mással is lehetne méltő módon tisztelegni, mint egy jelentős mértékű árleszállítással. Az ingyenessé tett alkalmazások listája a következő:

Badland - eredetileg 2,69 euró
Infinity Blade II - eredetileg 5,49 euró
Superbrothers: Sword & Sworcery EP - eredetileg 4,49 euró
Tiny Wings - eredetileg 0,89 euró
Tiny Wings HD - eredetileg 2,69 euró
Traktor DJ for iPhone - eredetileg 4,49 euró
Traktor DJ - eredetileg 17,99 euró
Where's My Water?
- eredetileg 0,89 euró

Bár feltételezhető, hogy a legtöbb iOS felhasználónak ezek közül legalább kettő megvan már, ha valami hiányozna, töltsétek, ritkán adódik ilyen lehetőség a fenti appek kategóriájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)