Hirdetés

Elstartolt az Apple Arcade, 73 prémium játékot játszhatunk egy hónapig ingyen

|

Az iOS 13 megjelenésével együtt beindult az Apple előfizetéses szolgáltatása, mely csak olyan játékokat kínál, amikben nincsenek bosszantó mikrotranzakciók vagy hirdetések.

Hirdetés

Tegnap este elérhetővé vált az iOS 13 iPhone-okra. Van benne sötét mód, valamint pár finomítás és az életünket megkönnyítő funkció, de számunkra az Apple Arcade indulása a legizgalmasabb. Eddig is rengeteg kiváló játék jelent meg mobilokra, viszont a felhasználók inkább az ingyenesen kínált címeket próbálgatták, még párezer forintot sem voltak hajlandóak kifizetni a tényleg minőségi alkotásokért.

Hirdetés

Ezt a problémát hivatott áthidalni az Apple Arcade, melynek kínálata folyamatosan bővülni fog, de jelenleg 73 minőségi játék vár arra, hogy nekiessünk. Szerepel köztük az Oceanhorn 2, a Sonic Racing, a Mini Metróhoz hasonló Mini Motorways, valamint a Rayman Mini is, de instant bekerült a napokban megjelent Overland, valamint itt debütál egy új Frogger, mely egyébként az iPhone 11 bemutatóján is szerephez jutott. A szolgáltatás egy hónapra 1890 Ft lesz, de az első hónap ingyenes, úgyhogy ha olyan iPhone-otok van, ami kompatibilis az iOS 13-mal (iPhone 6S-től és SE-től újabbak), frissítsetek és indítsátok el a próbaidőszakot. iPadOS-re (ami az iOS-t váltja iPadeken), Apple TV-re és MacOS-re később érkezik meg: az elsőre szeptember 24-én, a másodikra szeptember 30-án, a harmadikra pedig valamikor októberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)