Hirdetés

A Nintendo is ott lesz az Apple ma esti rendezvényén?

|

Az Apple a pletykák szerint ma bejelenti az új Apple TV-t, ami egy játékkonzol lesz, és egyes források azt állítják, valamilyen formában a Nintendónak is köze van hozzá.

Hirdetés

Ma este 7-kor tartja szokásos őszi rendezvényét az Apple, amin általában az új iPhone-t vagy iPhone-okat leplezi le. Az iPhone 6S és 6S Plus mellett számos nagy meglepetésre is számíthatunk.

Ami számunkra a leginkább érdekes, az az új Apple TV. A termékcsalád 2013 óta nem frissült, ezért várható, hogy ha bejelentik a következő generációs kiadást, az jelentős újításokkal jön. A napokban egyre több irányból hallottuk, hogy az Apple TV 4 egy játékkonzol lesz, egyedi, érintőképernyős távirányítóval, és ezt a pletykát erősíti az is, hogy a cég a héten hozta létre játékokkal foglalkozó Twitter fiókját, illetve hogy az utóbbi években egyre jobban nyitottak először az iOS-es, majd az OS X-es játékosok felé.

Most néhány forrás azt állítja, az este 7-kor kezdődő rendezvényen a Nintendo is képviselteti magát, ami jelentheti azt, hogy a konzol megalkotása során a két cég kooperált, de azt is, hogy csak játékokat jelentenek be vagy iOS-re, vagy az új Apple TV-re. A pletykát kezeljétek komoly fenntartásokkal, de nézzetek vissza este, akkor már biztosat fogunk tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)