Hirdetés

Archon - remake készül PC-re

|

25 évvel az Archon elkészülte után újra láthatjuk PC-n az akkori remeket.

Hirdetés

A játékot nem rég adták ki iPhone-ra, és az ott elért sikereknek köszönhetően a fejlesztők újragondolják PC-re. Sok jó dologgal pakolják tele úgy, hogy azért a régi kinézet (kicsit tuningolva) és fíling megmaradjon, ahogy azt az Another World remake-jénél is láthattuk.

Új többjátékos módokat kapunk majd, akár négy játékos is lehet egy csapatban, bekerül a Versus mód, tehát szemtől szembe harcolhatunk, valamint a mostanság nem elhanyagolható Achievementek is elérhetőek lesznek. Online ranglista is lesz, a legjobbak nevét itt lehet nyomon követni. A játékot október 15-én lehet majd először kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)