Hirdetés

Art of Rally és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy App Store-os klasszikus folytatása is megjelent a héten egy gyönyörű ralijáték és sok más mellett.

Hirdetés

Most már tényleg teljes erőbedobással dolgoznak a mobilos fejlesztők is, akik elvégezték játékaikon az utolsó simításokat, és az App Store, valamint Google Play Áruház ellenőrei sem pihennek - ömlenek a játékok mindkét boltba. Persze nem csak jók, gyengébbek is akadnak, de legalább nagyobb merítésből szűrhetünk.

Nézzétek meg az alábbi listát, hátha akad rajta valami, amiről úgy gondoljátok, pont nektek való. Akik már sok-sok évvel ezelőtt is játszottak mobilon, azoknak a Gears Forever ismerős lehet - ennek elődje még 2011-ben jelent meg.

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Art of Rally (iOS, Android) - 1990 Ft

Más platformokra már régóta elérhető, de végre mobilokra is megérkezett az Art of Rally, egy stílusos ralijáték, amiben 78 pályán hajthatunk számos autót különböző kategóriákból, a '60-'80-as évekből. Kezdőket segítő és profikat megizzasztó vezetési mód is van benne, igazán jól csak az fogja tudni játszani, aki elsajátít minden technikát.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

AEW: Rise to the Top (iOS, Android) - ingyenes

Cavern Adventurers (iOS, Android) - 2990 Ft / 2490 Ft

Gears Forever (iOS) - ingyenes

Golden Enigma (iOS) - 1790 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)