Hirdetés

Asphalt 9: Legends - hamarosan hivatalosan is megjelenik

|

Ha minden igaz, már nem kell sokat várnunk arra, hogy a Gameloft kiadja a sorozat következő részét.

Hirdetés

Az Asphaltot valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, ugyanis elég népszerű szériáról van szó, ami sok epizóddal bővült már az évek során. Most pedig már azt is tudjuk, nagyjából mikor érkezik meg a következő felvonás.

Hirdetés

A soft launch már korábban megtörtént, így vannak olyan országok, ahol a játékosok már próbálgathatják a Gameloft alkotását. Azonban nemrég kiderült, hogy az Asphalt 9: Legends valamikor idén nyáron fog hivatalosan megjelenni Androidra és iOS-re, ráadásul az E3-on ki is lehet majd próbálni. Egyébként az alábbi képen látható Lamborghini ismerős lehet egy másik játék borítójáról, csak más szögből láthattuk.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)