Hirdetés

Assassin's Creed Rebellion - hamarosan jön a cukivá tett AC

|

A világ néhány pontján már jó ideje játszható volt, de a teljes változatot csak most fogja szabadjára engedni a Ubisoft.

Hirdetés

A Fülöp-szigetek és Új-Zéland játékosai, valamint azok, akik kettő perc alatt regisztráltak maguknak egy ezen országok valamelyikéhez kapcsolódó iTunes fiókot, már március óta játszhatnak az Assassin's Creed Rebellion félkész változatával.

Hirdetés

A többieknek november 21-éig kell várni, ugyanis a játék teljes kiadása ekkor jelenik meg iOS-re és Androidra. Saját testvériséget építhetünk, valamint küldetésekre indíthatjuk asszaszinjainkat Spanyolországban. Egy kicsit hasonlít a Fallout Shelterhez, csak még aranyosabbak a karakterek.

Szerepel benne Ezio, Aguilar, és még 38 különböző asszaszin, köztük 20 vadonatúj. Az előregisztráció már él, ha biztosan nem akartok lemaradni, látogassatok el a hivatalos honlapra vagy Google Play-re (a magyar App Store-ból még hiányzik).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)