Hirdetés

Assassin's Creed II iPhonera

|

Most biztos mindenki azt hiszi, hogy mekkora iPhone rajongó vagyok, pedig csak a sors juttatja nekem az Apple kézikonzoljának híreit.

Hirdetés

Most éppen azt a bejelentést, hogy az Assassin's Creed II érkezik iPhonera és iPod Touchra - no persze nem pont ugyanaz, ami PS3-ra és Xbox 360-ra -csak egy kistesó.

A Ubisoft is beáll azok közé az ismert cégek közé, amelyek játékokat adnak ki az iPhonehoz. Ez év novemberében ugyanis az Assassin's Creed II: Discovery megérkezik majd az App Storeba is ugyanazon a napon, amikor konzolos nagytesói is a boltokba kerülnek.

A játékot az Apple "It's Only Rock and Roll" nevű eseményén mutatták be, ahol a Gizmodo képviselői is részt vettek (köszönet nekik a fotóért). A játék maga egy 2D-s platform-játék, ami elég jól néz ki. Egyik érdekes képessége, hogy ha az iPhone-nal képet készítünk valakiről, azt a játék be tudja tenni a játékba "Wanted" poszterként - ami jópofa kis feature mindenképpen.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)