Hirdetés

Assassin's Creed: Rebellion - építs te is orgyilkos bázist!

|

A Ubisoft mobilon is folytatja az Assassin's Creed franchise-t, ezúttal egy Fallout Shelter-szerű bázismenedzselős mókával.

Hirdetés

A Fallout Shelter hatalmas siker, és valami hasonlót kíván elérni a Ubisoft is az Assassin's Creed: Rebellionnal. A játék sokban hasonlít a Bethesda csodájára, de itt úgy tűnik, hogy komolyabb hangsúly lesz a küldetéseken és a bázison kívüli kalandozásokon is.

A játékos feladata az lesz, hogy megépítsen egy assassin bázist, felvegyen új orgyilkosokat, és fejlessze ezeket. Karakterek tekintetében egyébként rengeteg ismerős arccal találkozunk majd. Felbukkan Ezio, Aguilar, Machiavelli és mindenki, akit szerettünk, 20 teljesen új hős mellett.

Tegnap este még csak a fenti teaser jelent meg, de azóta a játék elérhetővé vált a Fülöp-szigeteki iOS App Storeban, így akinek van ottani fiókja, már ki is próbálhatta. Ennek köszönhetően több játékmenet videó is előkerült.

A játék még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy iOS-re és Androidra is érkezik. Előbbi platform esetében legalább iPhone 5-re lesz szükség a futtatásához, míg a droidoknál 4.1 a követelmény, és érdemes megjegyezni, hogy a játékot legalább 2GB memóriával rendelkező készülékekre optimalizálják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)