Hirdetés

Autóverseny mobilról mozivásznon - így is nyerhetsz egy Samsung Galaxy S4-et

|

Van egy programötlet péntekre, irány a mozi. Persze most másról van szó, hiszen Asphalt 7 bajnokságra invitálják a jónépet, a nyeremény pedig egy Samsung Galaxy S4. Szóval rúgd ki a téglát a gázpedál alól.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy ezen a héten miért érdemes úgy egyébként moziba menni, de most akad egy extra érv a kimozdulás mellett.

Ha szoktatok mobilon vagy táblagépen játszani, akkor egyértelmű, hogy az Asphalt 7 ott figyel a kínálatban. Most meg lehet mutatni, hogy mit is tudtok vele, ugyanis a Samsung pénteken Asphalt 7 bajnokságra vár minden kihívásra váró mobilsofőrt, akik a Cinema City Allee mozivásznain versenghetnek egymással. Telefonon, telefonért.

Bárki versenybe szállhat a 2013. július 5-én, pénteken, 10:00 órától 13:30-ig tartó selejtezőkben az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store márkaboltban. A selejtezőkön az adott pálya adott autójával teljesített köridők számítanak, egy versenyző pedig akár többször is próbálkozhat, amennyiben az érdeklődők száma engedi. A selejtezők során a 8 legjobb köridőt futó játékos már a Cinema City Allee mozitermeiben a nagy vásznon mérkőzhet meg egyidőben egymással 14:00 és 15:00 óra között. A két legjobb játékos pedig 15:30-tól játssza a döntőt egymás ellen. A győztes jutalma egy Samsung Galaxy S4 okostelefon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)