Hirdetés

Játékot készít az Avenged Sevenfold

|

Az Aerosmith, az Iron Maiden és a Kiss után egy újabb rockbanda világa fonódik össze a videojátékokéval.

Hirdetés

Ha nem számítjuk a Guitar Herókat, Rock Bandeket, a Rocksmith 2014-et és más ritmusjátékokat, viszonylag régen volt már, hogy egy rockzenekar munkássága alapján videojáték készüljön. 1994-ben jött az Aerosmith-hez kötődő Revolution X, 1999-ben jelent meg az Iron Maiden Ed Hunterje, 2000-ben pedig a Kiss-féle Psycho Circus: Nightmare Child, de a Journey és a Motley Crüe is készíttetett játékot a 80-as, 90-es években.

Az Avenged Sevenfold a következő. A zenekar a Subscience Studiosszal karöltve készíti a Hail to the King: Deathbatet, ami a tervek szerint szorosan összefonódik a banda jelenleg a Machinimán futó, Hail to the King nevű animációs sorozatával, aminek alapját az augusztusban megjelent lemez adja. A Deathbat egy mobilos RPG, a pályákat olyan számok inspirálták, mint az Afterlife, a Nightmare és a Bat Country, de „klasszikus dalok” és nyolc vadonatúj aláfestő zene is hallható benne. Nem néz ki rosszul: pokol, kardozás, élénk színek, és az alábbi videó alapján azért fejlődésre is lesz lehetőségünk, sőt, még a sztori is tartogathat csavarokat. Platformokat egyelőre nem tudunk, de így látatlanban iOS-re és Androidra tippelnénk.

Na, nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)