Hirdetés

Az Apple Arcade 20 új játékot kapott egy nap alatt

|

Az Apple havidíjas mobiljátékos szolgáltatásának kínálata látványosan bővült.

Hirdetés

Az Apple legutóbb 2021-ben dobott piacra egyszerre 30 játékot, azóta pedig hetente egy új címmel bővítették az Apple Arcade szolgáltatásukat. Mivel az egésznek az a célja, hogy az előfizetők egy szépen átválogatott, mikrotranzakcióktól és egyéb sallangoktól mentes kínálathoz férhessenek hozzá, így ez nem volt nagy gond: mindig volt mit játszani, ha az ember valami újra vágyott.

Most viszont még az eddigieknél is több cím várhat ránk, ha az igényesebb mobiljátékos világban szeretnénk mozogni.

Hirdetés

Most ugyanis az Apple 20 új címmel toldotta meg a szolgáltatást, köztük olyan nevekkel, mint a TMNT Splintered Fate, a Cityscapes: Sim Builder vagy a Temple Run+. Ezeket már ma, az Arcade szekció alatt elérhetik az előfizetők.

A hírhez persze kaptunk egy, az Apple-től már megszokott minőségű reklámvideót is:

A mobiljátékosoknak van miért irigykedniük az Apple Arcade-re, mivel a Google Play megfelelője, a Play Pass jóval gyengébb kínálatot tud csak felmutatni. Szerencsére a Netflix összerakott egy bőséges, prémium mobiljátékokkal megtömött felhozatalt, ami Androidon is elérhető, szóval azért mindig akad pár jó cím telefonokra, ha az ember hajlandó minimálisan áldozni érte.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)