Hirdetés

Az Invictus új iOS címei

|

A magyar származású Invictus fejlesztői két telefonos címmel erősítenek. Az egyiket ráadásul már ma megvásárolhatjátok!

Hirdetés

Az említett két játék egyike ma jelent meg: a Monkey Feed című iOS memóriajáték, egyedi módon dolgozza fel az ismert formulát. Az játék lényege, hogy szórakozás közben fejlesszük memóriánkat és felfedezzük annak világát minden csodájával együtt. A játékmenet könnyen elsajátítható: öt darab ikont kell megjegyeznünk és megtalálnunk a mozgó a sorok között. Ha a megfelelő képre mutatunk, a majom megkapja az áhított cukorkát. A taperálás több helyszínen játszódik, ezeken akár barátainkkal is megvívhatunk, hogy kiderüljön melyikünknek jobb a memóriája. Természetesen a játék támogatja a Game Centert, így vannak elérhető achievementek és még a facebookunkra is posztolhatjuk eredményeinket.

A másik cím egy versenyjáték a Race of Champions World, amely a Race of Champions sorozat következő része. Az autóversenyek világában jártas olvasóknak valószínűleg ismerős a cím, hiszen az évenként megtartott, kieséses versenyeken alapuló Race of Champions versenysorozatot veszi alapul. A játékban licenszelt járműveket vezethetünk az ismert versenypályákon, amiket testre szabhatunk, és saját avatárunkkal vezethetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)