Hirdetés

Battlefield mobiljáték jön jövőre, de már a Battlefield 6 leleplezése sincs messze

|

Az Electronic Arts is elkezd erőteljesebben terjeszkedni a mobilok felé.

Hirdetés

A Call of Duty-nak, a PUBG-nek és a Fortnite-nak is nagyon bejött az, hogy jelen van az okostelefonok piacán (utóbbinak leginkább addig, amíg az Epic bele nem állt az Apple-be és a Google-be, de ez részletkérdés), illetve hamarosan megjelenik az Apex Legends átirata, úgyhogy a legkevésbé sem meglepő, hogy az EA egy újabb népszerű franchise-ával próbál meg terjeszkedni. 2022-ben jelenik meg az okostelefonokra és táblagépekre szánt új Battlefield, amit az Industrial Toys fejleszt a DICE-szal együttműködésben.

Hirdetés

Azt a bejelentő közleményben fontosnak tartották leszögezni a fejlesztők, hogy ez egy teljesen különálló játék lesz, nem a Battlefield 6 valamilyen lebutított változata, és az első pillanattól fogva mobilokra szánják. További részleteket nem árultak el.

Szót ejtettek még a következő, 2021 végén PC-re és next-gen konzolokra megjelenő nagy játékról, megerősítve, hogy az Xbox One-t és a PlayStation 4-et maguk mögött hagyják, csak Xbox Series konzolokra és PlayStation 5-re fejlesztik. A fejlesztésbe egyébként a Criterion és a DICE LA is besegít, de a munka nagy részét a gothenburgi központban végzik. Már a teszteléssel és a balanszolással foglalkoznak, hamarosan jön a leleplezés is, tényleg nem kell már sokáig kibírnunk.

A fenti kép csak illusztráció, a Battlefield V kapcsán adták ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)