Hirdetés

Bethesda - lesz Wii U vagy kézikonzol nálatok?

|

Soha nem mondjuk azt, hogy soha - a Bethesda ügyesen megtanulta ezt az egyszerű PR-receptet, mi pedig reménykedhetünk tovább. Főleg a Nintendo és PlayStation Vita tulajdonosok.

Hirdetés

A Bethesda neve jól cseng a PC-sek és konzolosok körében, főleg most, hogy elég komoly akciókkal kecsegtetik a vásárlóerőt. Nem csoda tehát, hogy a Wii U tulajdonosok, valamint az egyre növekvő handheld tábor is felteszi rendszeresen a kérdést: mi lesz velünk? Most kapnak választ.

Pete Hines, a Bethesda PR- és marketing részlegének alelnöke még az E3 alatt beszélgetett az IGN-nel, ahol megerősítette, hogy egyelőre sem Wii U-ra, sem kézikonzolokra nincs semmijük, nem is nagyon kacsintgattak még a mobilos tábor felé sem (ha nem számítjuk a Fruit Ninja klónként érkezett Dishonored: Rat Assassin ingyenes iOS játékot, vagy a Rage: Mutant Bash TV-t). Ez persze sokaknak szomorú hír lehet, de Hines igyekezett leszögezni: ebben az iparban nincsenek végleges döntések. „Ha valami olyan ötlet jön, amiért érdemes egy új platformra fejleszteni, akkor rajta leszünk, de a jelenlegi fejlesztéseink csak ott működnek jól, ahová készültek. Nem akarunk mindent lebutítani vagy elrontani azért, hogy a kör alakú építőelemet a négyzet formába próbáljuk belekalapálni. Mi egyszerűen nem így működünk.”

Ez mondjuk teljesen érthető, akkor már csak ihlet kellene. Ti milyen ötletet adnátok a fejlesztőknek, hogy új irányba is induljanak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)