Hirdetés

Bezár a Stranger Things játékok fejlesztője

|

A BonusXP kénytelen lesz becsukni kapuit 11 évnyi fennállás után.

Hirdetés

A BonusXP nem egy olyan stúdió, amelyik ontotta magából az AAA címeket, de a mobiljátékaikkal valószínűleg játszottatok már, ha nagy Stranger Things rajongók vagytok. A srácok összeálltak annak idején a Netflixszel, hogy tető alá hozhassák a Stranger Things: 1984-et és a Stranger Things 3: The Game-et, majd egy nagyon csinos taktikai játékkal is előálltak később, ami a Dark Crystal sorozatra épült, de a támogatás láthatólag kifutott alóluk.

Hirdetés

Néhány napja a csapat szomorúan közölte a nagyvilággal, hogy kénytelenek lesznek bezárni kapuikat. A BonusXP most jelenleg azzal van elfoglalva, hogy segítse egykori dolgozóit, hogy azok új helyen folytathassák karrierjüket. A stúdió 2012-ben nyílt, és a netflixes projektek mellett több indie játékot is leszállított.

Sajnos a BonusXP pont abban a szakaszban volt, ami a jelenlegi helyzetben a legveszélyesebb. Nem volt már apró, de rugalmas indie csapat, de nagy stúdióvá sem tudta még kinőni magát. Ilyen helyzetben egy felvásárlás lehet csak a mentőöv, amihez ők sajnos nem találtak partnert. Sok sikert kívánunk a srácoknak a továbbiakban.

Aki kíváncsi a BonusXP munkáira, az megtalálja azokat a Netflix mobilalkalmazásának játékos szekciójában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)