Hirdetés

BioShock Infinite - Csúszik a PS Vita-ra szánt verzió

|

Az Irrational Games inkább a meghatározó három platformmal szeretne kezdetben foglalkozni és később fókuszálna a Vita-s verzióra.

Hirdetés

A népszerű és a BioShock Infinite legfőbb ellenfeleit bemutató videósorozata után némileg lehangolóbb hírt szellőztetett meg az Irrational Games csapata.

Ken Levine elmondása szerint amíg a BioShock Infinite nem készül el teljes mértékben személyi számítógépekre, a Microsoft és a Sony konzoljára, addig kénytelenek befagyasztani a PS Vita-ra szánt fejlesztést. Levine elárulta, hogy a Sony remek partner és minden erejükkel azon vannak, hogy a rajongók és a cég kedvének is eleget tegyenek, de a lassan finishbe érő projekt miden erőforrásukat felemészti és nem tudnak koncentrálni a PS Vita-s átiratra.

A BioShock Infinite a szomorú bejelentés ellenére PC-re, PS3-ra és X360-ra változatlanul kiadásra kerül, méghozzá idén októberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)