Hirdetés

Borderlands Legends - még október végén megérkezik

|

A Gearbox sikerjátékának iOS változata két napja még csak pletyka volt, ma már tudjuk, hogy mikor, hogyan, mennyiért.

Hirdetés

A Borderlands Legends-ről pár napja csak egy kiszivárgott képet láthattunk, de ma már tudjuk, hogy október 31.-én meg is jelenik. Az iPhone verzió 5$-ba míg az iPad változat 7$-ba fog kerülni. A játék a „Fight For Your Life” játékmód köré épül, amiben a fedezékrendszer, a rengeteg fegyver és a 36 egyedi képesség lesz segítségünkre. A támadó hullámokat akár négyfős csapatban is leverhetjük, ahol a már az ismert karakterek – Brick, Mordecai, Roland és Lilith – fognak visszaköszönni.

A bejelentés mellé kaptunk még öt screenshotot amikből képet kaphattok a fedezékrendszer működéséről, a karakterlapról, az inventoryról és arról, hogy hogyan is működik majd a felsőnézetes akciójátékként az ismert FPS.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)