Hirdetés

Borderlands - Érdekes Easter Eggek

|

Garfield92 nevű kedves olvasónk küldött tegnap egy érdekes dolgot, amire érdemes odafigyelni.

Hirdetés

Garfield92 régi kommentelőnk, aki már tudja, hogyha valami érdekességet talál, azt egyből lehet postázni nekünk. (egyébként ezzel nagyban segítitek munkánkat). A Borderlands-ben furcsa Easter Eggekre bukkant, hagyom, hadd mondja el ő, mik is ezek.

"Már lassan 3 hete kalandozok Pandora világában a Borderlands segítségével, harcolva a banditák ellen, keresve a menedéket, sok furcsa kreaturát elgázolva, és eközben lettem figyelmes egy érdekes dologra, mely egy kis katedrális volt a semmi közepén, melyből késöbb többet is találtam(eddig 4db-bal talákoztam).
Érdekesnek tűnt, így hát közelebről is szemügyre vettem. A katedrális tetején egy boríték volt, melyen (egy GSOn már korábban beharangolt) mobilkód volt található, kaptam az alkalmon és gyorsan le is fotóztam. Eddig egy kódot tudtam megfejteni(sajnos azt sem saját telefonom segítségével), a kód jelentése egyébként Nick Wilson Ho Oh... a többi képet a kóddal itt találjátok. http://www.xfire.com/screenshots/garfield92rpg/?ss_file=709194bb3c7e43b36eca776bfc3a19b1f88f88f6.png "

Köszönjük szépen minden olvasó nevében, hogy ezt megosztottad velünk, Garfield92, és ha nektek is van ilyen közérdekű közleményetek, vagy valami hasonló, akkor küldjétek bátran egyenesen hozzánk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)