Hirdetés

Breaking Bad: Criminal Elements - mobilos stratégiai játék jön a sorozat alapján

|

A menedzselős alkotásban ráadásul visszatér az AMC sorozatának több közkedvelt szereplője is.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy már évekkel ezelőtt véget ért a népszerű Breaking Bad, még most is sok rajongója van a sorozatnak, illetve a Better Call Saul című spin-offnak is. Most pedig megtudtuk, hogy érkezik egy játék, amiben létrehozhatjuk saját drogbirodalmunkat.

Hirdetés

A mobilokra érkező Breaking Bad: Criminal Elements játékban az lesz a feladatunk, hogy komoly döntések meghozatalával menedzseljük az amfetamin köré épült birodalmunkat, tehát gyakorlatilag azt csinálhatjuk majd, amit a sorozatban is láthattunk. A játékot egyébként a Plamee fejleszti, és az FTX Games dobja piacra, ráadásul több jól ismert szereplő is visszatér a szériából, így például Walter White, Jesse Pinkman, Gus Fring, illetve Mike Ehrmantraut is tiszteletét teszi majd.

Még nem derült ki túl sok részlet a projektről, és egyelőre a megjelenési dátumát sem tudjuk, de a tervek szerint még idén megjelenhet.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)