Hirdetés

Brim - új iPhone játék az Invictustól

|

Debreceni barátaink nem tétlenkednek - amellett, hogy ezerrel dolgoznak autós projectjeiken, az iPhone piacot is meghódítják.

Hirdetés

Legújabb játékuk a Brim, amely egy logikai játék, méghozzá az úgynevezett filler stílusból.

Ezeknek a játékoknak az a lényegük, hogy a játéktér bizonyos százalékát kell "megtölteni" objektumokkal, és akkor lehet továbblépni.Ebben általában ellenséges tárgyak, vagy lények igyekeznek a játékost megakadályozni. No nézzük, mit is tud a Brim. Egyrészt egy ujjal is lehet játszani, ami igen nagy előny, másrészt egyik pálya sincs előre generálva - akárhányszor újrajátszható a játék, mindig másmilyen lesz. A játékmenet fizika-alapú, 70 kihívásokkal teli pálya áll rendelkezésünkre természetesen egyre növekvő kihívással. Lesznek boss fightok is, azaz főgonoszok ellen is meg kell töltenünk a pályát. Többféle játékmód is rendelkezésre áll, sőt, bónuszként létezik egy Endless, azaz vég nélküli mód is. Az eredményeket egy online világranglistán tárolja a játék - szintenként is külön és az egész játékra kivetítve is. Maximum nyolc különböző játékos játékállását lehet a játékkal elmenteni.A játékban a filler mód meleltt egyéb mini-játékok is megtalálhatóak.

A Brim 0,99 dollárba kerül az AppStoreban (kb 180-190 forint) és nemcsak iPhone-on, hanem természetesen iPod Touchon is fut.

Akinek a leírás kevés volt, annak jöjjön egy videó:

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)