Hirdetés

Call of Duty: Mobile - hamarosan ebben is megjelennek a zombik

|

Ahogy a sorozat számos korábbi részében, úgy nemsokára a mobilos változatban is elkezdhetjük irtani az élőhalottakat.

Hirdetés

Rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert a Call of Duty: Mobile, ami nem is csoda, mivel telefonokon is elég szórakoztató egymásra lövöldözni, a battle royale mód pedig szintén sokakat vonzott be. Ám a közeljövőben érkezik egy olyan móka, amelyet a széria rajongóinak valószínűleg nem igazán kell bemutatni.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile fejlesztői a Redditen erősítették meg, hogy már készül a zombis móka a játékhoz, aminek valószínűleg rengetegen fognak örülni, mert az elmúlt hónapban sokan nyaggatták a srácokat a játékmód kapcsán. Részletekkel egyelőre még nem szolgált a csapat, és azt sem árulták el, mikor érkezik meg a dolog, de posztban leírtak alapján úgy tűnik, nem kell hónapokat várnunk rá.

Kifejezetten jó hír még, hogy a csapat szépen halad a korábban belengetett kontrollertámogatással, már csak az utolsó simítások vannak hátra, így hamarosan végre picit kényelmesebben is lövöldözhetünk majd a játékban.

Ti szoktatok játszani a Call of Duty: Mobile-lal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)