Hirdetés

Call of Duty: Strike Team - bezár a stúdió

|

Az Activision egyik mobilos játékokért felelős csapata három játék után lehúzza a rolót.

Hirdetés

Tavaly a The Blast Furnace gondozásában jelent meg a Call of Duty sorozat mobilos oldalhajtása, a Call of Duty: Strike Team. Az Activision-nek akkoriban még állításuk szerint komoly tervei voltak a csapattal, ennek ellenére most mégis bejelentették, hogy a hónap végén bezárják a stúdiót. 

Habár a bezárás pontos okára nem derült fény, a Market for Computer and Video Games magazinnak adott interjújában az Activision szóvivője elárulta, hogy míg megfontolták a stúdió áruba bocsájtását és egyéb alternatívákat, egyik sem tűnt megfelelőnek az adott időkereten belül, így végül a stúdió bezárása mellett döntöttek.

Ennek ellenére nem akarják cserben hagyni a főleg volt Rockstar és Team 17 tagokból álló csapatot, hanem ott próbálnak nekik lehetőségeket biztosítani, ahol csak tudnak: "Már ugyan meghoztuk a végleges döntést, ennek ellenőre továbbra is együtt dolgozunk a vezetőséggel, hogy megpróbáljunk a lehető legtöbb tehetséget foglalkoztatni a szervezetünkön belül."

A The Blast Furnace csapata a Call of Duty: Strike Team előtt két másik játékot készített, a Pitfall és Wipeout márkanevekre építve.

Ti mit gondoltok? Kár értük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)