Hirdetés

Már a Candy Crush fejlesztői is Call of Duty játékot készítenek

|

A népszerű mobiljáték alkotói ültethetik át telefonokra az Activision FPS szériáját.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a csillagászati összegeket termelő Candy Crush játékért is felelős King egy új Call of Duty címen dolgozik. Legalábbis erről árulkodik egy mostanában kiszúrt álláshirdetés. 

Hirdetés

A hirdetés egészen pontosan egy pályatervező szakembert keres, aki egy "izgalmas új projekten" dolgozhat a csapat stockholmi főhadiszállásán. Az is kiderült, hogy a játékot az Activision Blizzarddal karöltve fejlesztik, ugyebár ez a stúdió vásárolta fel három éve a Kinget 5,9 milliárd dollárért. Nem titkolózik az említett álláshirdetés, egészen pontosan így fogalmaznak benne: 

"A célunk az, hogy megvalósítsuk a Call of Duty élményt mobiltelefonokon, miközben új alapokra helyezzük a mobiljátékokat és újradefiniáljuk az egész zsánert."

Nem kis szavak ezek, annyi szent. A jelentkezőnek tapasztalattal kell rendelkeznie a lövöldözős játékok műfajában, így elég valószínű, hogy a mobilos CoD sem valamiféle körökre osztott, vagy menedzselős móka lesz, hanem bizony pontos lövésekkel irthatjuk majd benne az ellent. Egyébként mobilos CoD-unk már most is van, a Call of Duty: Heroes 2014-ben jelent meg Androidra és iOS-re, ez viszont egy stratégiai játék. Most azonban, ha minden jól megy, egy olyan új CoD-ot készíthet el a King, ami jobban passzol az eredeti szériához.

Ti ki fogjátok próbálni a mobilis CoD-ot, ha egyszer tényleg elkészül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)