Hirdetés

Már utazás közben is játszhatunk a Castlevania: Symphony of the Nighttal

|

Az animációs Castlevania sorozat 3. évada kapcsán új platformokra látogat el a Konami klasszikusa.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy március 5-én elrajtol a Netflix Castlevania sorozatának harmadik évada, majd nem sokkal később már egy látványos trailer mutatta be, hogy az animációs széria következő szezonjában egy még nagyobb és véresebb konfliktusba kapcsolódhatunk bele. 

Hirdetés

Persze ez nem volt meglepő a rajongók számára, az viszont már váratlanul ért mindenkit, hogy a Konami kiadta a Castlevania: Symphony of the Night mobilváltozatát. Az oldalnézetes akció-RPG klasszikus már Androidra és iOS-re is elérhető 1090 forintért, és olyan hasznos apróságokat pakoltak bele, mint a teljes kontroller-támogatás, a "continue" funkció és a feloldható achievementek. Ráadásul a hat nyelven (ínyenceknek például japánul) is játszható.

Szerintetek melyik az eddigi legjobb Casltevania?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)