Hirdetés

Cat Quest II és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy egykori Apple Arcade-exkluzív lett szélesebb körben elérhető.

Hirdetés

Az Apple nem kevés pénzzel támogat ígéretes játékokat, amik aztán az Apple Arcade-ot teszik még csábítóbbá, mint amilyen egyébként, viszont az exkluzivitás nem örökre tart, volt már a múltban is számos olyan cím, ami egy darabig csak az Arcade kínálatában volt elérhető, aztán akár más platformokon, akár iOS-en egy összegért meg lehetett vásárolni.

A Cat Quest II 2019 szeptemberében jelent meg az Arcade-ban, de már egy hónappal később elérhetővé vált PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Switchen, most pedig újabb közönséghez juthat el.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Cat Quest II (iOS) - 1990 Ft

A Cat Quest II egy akció-szerepjáték, amiben két trónfosztott állatot, egy kutyát és egy cicát irányítunk, amint igyekeznek visszaszerezni az őket megillető pozíciójukat. Ha egyedül játszunk, az egyik karaktert a gép irányítja, és szabadon válthatunk, épp kit szeretnénk terelgetni, de kooperatívan is belevághatunk a kalandokba. A sztori nagyjából 8 órás, mellékküldetésekkel együtt 10-re is nyújtható - hamar megtérül az ára.

További mobiljáték megjelenések

Aggressors of Dark Kombat ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1790 Ft / 1690 Ft

Bloons TD 6 (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Century: Age of Ashes (iOS, Android) - ingyenes

Daisho: Survival of a Samurai (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)